Blog

  Herfst 2020; Nieuwe normaal & nieuwe collectie 

10-09-2020

Herfst 2020, een andere herfst dan we van tevoren hadden gedacht. Eerlijk is eerlijk, ik dacht aan het begin van de crisis die in Maart begon 'Oh, September/Oktober is alles weer normaal & gaan we gewoon weer lekker verder'. Helaas, de optimist in mij was iets te positief... Inmiddels zitten we in September, de zomer 'overleefd' en hebben we ons te houden aan heel veel regeltjes om de situatie te verbeteren. Super goed, maar soms wil je gewoon weer terug naar 'normaal'. Dat zit er voorlopig lijkt het nog niet in, dus dan maar knop op & op naar de feestdagen!
In Oktober hadden wij zelf nog e
en vakantie naar Spanje gepland, maar ook dat gaat waarschijnlijk niet door door code Oranje. Onwijs balen, want we boeken nooit iets vroeg, maar dit hadden we vorig jaar al geboekt & we keken er zo naar uit. Nu is alles onzeker & wachten we met de dag af en houden we een sprankje hoop dat we toch kunnen gaan! 
Natuurlijk mogen we niet klagen, want we zijn allemaal gezond & happy, maar toch. Soms mag je jezelf best zielig vinden toch? Haha... 

Om toch met leuke dingen bezig te zijn hebben we vorige week onze nieuwe herfstcollectie online gezet. Wat is deze goed ontvangen zeg! De neutrale kleuren zoals beige, grijs en hout zijn het helemaal voor aankomende seizoenen. Je ziet ze overal & in elke nieuwe kledingcollectie. Dat wordt matchen!
Ook deze collectie heeft weer een speciale limited edition, ons speenkoord 'Zacht Hout'. Ben jij hem al tegengekomen bij een van de mommy influencers? 

Tot snel!

Liefs Maaike

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 Even voorstellen 

   

   01-09-2020

Hoi! Wat leuk dat je deze pagina bezoekt. Dit zijn wij, Maaike & Femke. Wij maken al jullie producten met veel liefde & aandacht. Ooit klein begonnen in 2018, maar inmiddels mogen we ons een 'grote' noemen in onze branche!

Hoe mooi is het om van je hobby je werk te maken! We zijn altijd creatief geweest (thanks mam). Toen we allebei bevallen waren van onze zoons begon het te kriebelen. Op dat moment had je alleen maar de meest felgekleurde speenkoorden. Wij waren op zoek naar iets anders. Iets dat je kunt matchen met elkaar. Verliefd op onze baby's én de speenkoorden, hebben we deze voorzichtig online gezet. Dit bleek een match met alle andere (newby) mama's! Van het een kwam het ander... Inmiddels hebben we meer dan 15.000 accessoires samengesteld & evenveel baby's blijgemaakt! 


Al onze producten zijn handgemaakt en te personaliseren zoals jij dat wilt. We houden hierbij rekening met kleurencombinaties die jij kiest, maar natuurlijk ook de veiligheid. Jij hebt straks een uniek cadeau (aan jezelf) in handen! 

Inspiratie op doen? Zie onze Instagram en Faceboo

© 2018 - 2020 Babyzus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel